Vragen? Bel ons op: +31 (0)20 669 25 06

Veelgestelde vragen

Welkom op de website van All in Portugal! Wij hebben geprobeerd onze website zo overzichtelijk mogelijk te maken. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw droom vakantiehuis zoeken, boeken en bevestigen. Nadat u uw boeking op de website heeft gemaakt zal de boeking door ons binnen enkele dagen per e-mail worden bevestigd.

Op deze pagina treft u antwoorden aan op de meeste gestelde vragen rondom het maken van een boeking, het ontvangen van de bevestiging en verdere informatie.

Wanneer u op de desbetreffende vraag hieronder klikt, verschijnt het antwoord. Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt terugvinden kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons.

Hoe kan ik een boeking maken?

U kunt via onze website direct en gemakkelijk uw boeking maken: – Klik op boeken op de beschrijvingspagina van de villa – Selecteer de gewenste week en vul het formulier verder in met uw persoonlijke gegevens – Klik vervolgens op ‘controleren boeking’ – Controleer alle gegevens en maak een definitieve boeking door te klikken op ‘definitieve boeking’ Uw boeking wordt online en via e-mail bevestigd.

Wanneer is de boeking definitief?

Zodra u een boeking heeft gedaan via internet, krijgt u van ons een e-mail. Wij sturen uw boeking door naar de eigenaar. Na akkoord van de eigenaar, meestal binnen 2 werkdagen, ontvangt u van ons de boekingsbevestiging en factuur per e-mail.

Welke informatie krijg ik nadat de boeking definitief is?

Zodra de boeking definitief is krijgt u per e-mail een boekingsbevestiging en factuur. Na betaling van de totale reissom ontvangt u circa 3 weken voor vertrek een reisdocument met het adres en de routebeschrijving van de villa en de gegevens van de contactpersoon ter plekke.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Na het maken van een boeking en het ontvangen van het akkoord van de huiseigenaar of resort ontvangt u per e-mail een boekingsbevestiging en tevens factuur met daarin de volgende betalingsvoorwaarden vermeld:
Uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de bevestiging dient u de aanbetaling van 35% van de huursom, 36,- euro administratiekosten en -indien afgesloten- de premie van de (aflopende) reis- en/of annuleringsverzekering aan ons overgemaakt te hebben.
Het restant, de overige 65% van de te betalen huurprijs, de toeslagpremie van 1,5% voor aanvullende dekking Logiesverblijven en -indien van toepassing- de waarborgsom, dient uiterlijk 8 weken voor verblijf op de bankrekening van All in Portugal te zijn voldaan.
Bij boeking op een termijn van (minder dan) 8 weken voor verblijf dient de gehele huurprijs ineens (per telefonische overboeking) te worden betaald.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Betaling is alleen mogelijk per bankoverschrijving.

Kan ik na een boeking de overeenkomst kosteloos opzeggen?

Een bevestigde boeking is definitief en kan niet worden herroepen. De Wet Koop op afstand, in het bijzonder de daarin gegeven bedenktermijn van 14 werkdagen, geldt niet voor reizen afgesloten via internet. In deze wet wordt een uitzondering gemaakt voor de toeristische sector wegens het specifieke karakter van de geleverde diensten, in aansluiting op de Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens in een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies.

Wat zijn de gevolgen van het Coronavirus voor mijn boeking?

Boeken met zekerheid!

Wilt u een vakantievilla boeken en heeft u specifieke vragen met betrekking tot onze voorwaarden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Naast een omboekgarantie op uw geboekte villa (oftewel het verschuiven van de periode in geval van een negatief reisadvies) kunnen we in bepaalde gevallen ook meer flexibele afspraken maken.

Als u bij All in Portugal boekt bent u in ieder geval nooit uw (aan)betaling kwijt! We zijn bovendien lid van de SGR (Stichting Garantiefonds reisgelden).

Met het mooie aanbod dat wij bieden hebben we het afgelopen jaar vele gasten blij gemaakt! Zie voor een aantal voorbeelden onze ‘Zomer reviews’!

Met All in Portugal kunt u met een gerust gevoel op reis! Bekijk snel ons totaalaanbod!

Update januari 2021

======================

Het Coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. We ondervinden er helaas allemaal de gevolgen van. U vraagt zich vast af hoe wij hiermee omgaan. Wij houden de informatie omtrent het Coronavirus, die regelmatig verandert, nauwlettend in de gaten zodat wij u zo goed als mogelijk kunnen helpen.

De omstandigheden in Portugal zijn goed. De grenzen voor vakantiegangers uit de Schengen landen gaan weer openen op 15 juni en het is mogelijk om naar Portugal af te reizen. De restaurants zijn sinds 18-05 weer in bedrijf en de stranden gaan vanaf 6 juni weer open. Er zijn wat extra regels, maar dat is ook in andere landen het geval.

Volgens de Algemene Voorwaarden die mede gebaseerd zijn op de ANVR/SGR Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten kunt u als huurder helaas niet kosteloos annuleren. Indien het verblijf in de betreffende accommodatie feitelijk kan worden uitgevoerd en theoretisch uitvoerbaar is bestaat er geen recht op kosteloos annuleren met terugbetaling van de huurpenningen. Het reizen van- en naar de villa valt namelijk niet onder de invloedssfeer van de eigenaar. (Bron ANVR) Zie voor de annuleringsvoorwaarden artikel 5. in onze Algemene Voorwaarden.

Een annuleringsverzekering dekt in sommige gevallen wel de annuleringskosten afhankelijk wanneer de verzekering is geboekt en bij welke verzekeraar. Wij raden u aan om bij uw verzekeraar te informeren naar de annuleringsmogelijkheden.

Heeft u vragen dan kunt u ons het beste mailen naar info@allinportugal.nl of bellen: 020-6692506 (ma t/m vrij tussen 09:00 en 18:00 uur).

Update: 3 juni 2020

U wilt een klacht indienen?

1. Klachten tijdens het verblijf dienen uiterlijk binnen 24 uur schriftelijk (per mail) bij All in Portugal te worden ingediend, zodat All in Portugal passende maatregelen kan nemen. Als de klacht niet bevredigend wordt beantwoord, dient de huurder uiterlijk binnen 4 weken na terugkomst in Nederland de klacht per e-mail bij All in Portugal in te dienen onder vermelding van alle ter zake doende gegevens. E-mail adres: info@allinportugal.nl

2. Indien de huurder zich niet houdt aan de termijn die zijn gesteld in lid 1 van dit artikel, verwerkt hij zijn recht op schadevergoeding, een en ander voor zover reeds enig recht op schadevergoeding bestaat.

3. De Huurder is steeds gerechtigd zijn grieven middels een klacht aan All in Portugal voor te leggen zowel voor als na het boekingsproces, voorafgaand aan de reis. All in Portugal dient een klacht steeds adequaat en met bekwame spoed te behandelen, in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht. Klachten kunnen per email worden verstuurd aan: info@allinportugal.nl

Bij wie boek ik mijn vluchten?

All in Portugal bemiddelt niet in vluchten naar Portugal. De tickets kunt u eenvoudig boeken via Transavia (zij vliegen regelmatig naar Faro vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven)

Ook kunt u met Ryanair reizen vanuit Eindhoven, Maastricht, Weeze/Dusseldorf en Charlerois/Brussel.

Wat is er aan linnengoed in de villa aanwezig?

De bedden zijn voorzien van beddengoed. Er zijn standaard handdoeken en keukendoeken aanwezig. Bij de meeste huizen dient u wel eigen zwembad-/ en strandlakens mee te brengen.

Hoe is de (eind)schoonmaak geregeld?

De villa wordt standaard na uw verblijf schoongemaakt. Dit is in de meeste gevallen bij de huurprijs inbegrepen. De meeste huizen worden bij een verblijf van meerdere weken tussentijds schoongemaakt (dit is veelal een lichte schoonmaak met wisseling van het linnengoed). In de villabeschrijving treft u hierover meer informatie aan.