Vragen? Bel ons op: +31 (0)20 669 25 06

Contact

All in Portugal c.v.
Lieselot & Remco Donkers
Haarlemmermeerstraat 99 h
1058 JT Amsterdam
Nederland

Tel: +31 (0)20 6692506
(ma-za van 9:00 tot 19:00 uur)

E-mail:
 info@allinportugal.nl

Facebookpagina: Like us!

K.v.K.: Amsterdam 24394623
BTW nr: nl 8169.02.276.b01
SGR lidnummer: 3257

Voor algemene vragen en informatie bezoek de pagina: Info en vragen

Het team achter ‘All in Portugal’


Het is alweer meer dan 15 jaar geleden dat wij –Remco en Lieselot Donkers- na een goede voorbereiding met ons bedrijf in Portugal zijn gestart. Deze beslissing kwam niet uit de lucht vallen: één van ons had een aantal jaren in de Algarve gewoond en ook door de vele in Portugal doorgebrachte vakanties hadden we ons hart aan dit prachtige land verloren.

Naast de verhuur van veelal luxe vakantiehuizen bieden wij ook villamanagement service aan voor vakantiehuizen in Centraal Algarve via All in Algarve Villamanagement.

Ook dit jaar hebben we een groot aantal mooie en bijzondere villa’s voor u geselecteerd die u op deze website kunt vinden. De omschrijving van de villa’s is uiterst correct: u zult vinden wat u wordt aangeboden, zodat u alleen voor prettige verrassingen kunt komen te staan.

Doordat we zelf zeer regelmatig in de Algarve verblijven en veel villa’s op deze site zelf beheren, is persoonlijk contact voor de hand liggend. De overige huizen hebben trouwens veelal Nederlands sprekende contactpersonen die hun uiterste best zullen doen om u een zorgeloos verblijf in Portugal te garanderen.

We zien terug op een geweldige periode van meer dan 15 jaar –waarin we veel ervaring hebben opgedaan- en hopen hieraan nog veel jaren toe te voegen. Mede door de opgebouwde contacten zullen we er zeker in slagen ook uw vakantie in de Algarve te doen slagen. Het heerlijke klimaat en de prachtige natuur werken hieraan zeker mee!

Onze luxe villa’s